Topikok

2013. augusztus 24., szombat

TOP 10 Rock számok :)

Kezdésnek egy klasszikus rock számra gondoltam, amit minden nemzedék világszerte ismer.
Ez nem más, mint Paradise City :)
Hallgassátok, élvezzétek ;)

1.Guns&Roses - Paradise city



A híres amerikai rockbanda 1996-ban alakult, s azóta napjainkig nem kis mennyiségű díjra és elismerésre tett szert. Eddig öt stúdióalbumot adtak ki, melyek egytől-egyig sikeresek lettek, dalaikat pedig saját maguk írják. A Linkin Park legsikeresebb száma és az ahhoz készült klip 2009-ben jelent meg. A dalt a második Transformers filmhez – Transformers: Revenge of the Fallen – írták, amelyből pár részlet a videóban is feltűnik.

2. Linkin park - New divide 



A következő banda mostanában változtatott, romantikus dalokat játszanak többnyire.
Az együttes június 17-én Magyarországra látogatott, ahol tizennyolc dalt játszottak a hazai rajongóknak. 
A koncert nagy sikert aratott, reméljük visszatér hozzánk egy második felvonásra a Paramore.
3. Paramore - Still into you


Hogy egy kicsit visszavegyünk a tempóból, most egy lassú, érzelmes szám jön. Szintén az egyik kedvenc bandámtól. Az énekesnőt felismerhetitek a Gossip Girl c. sorozatfilmben.Igen, ő  Taylor Momsen, és a bandája a The Pretty Reckless.
4.The Pretty Reckless - You


Még maradunk egy kicsit a The Pretty Reckless - nél, és tőlük következik a Just tonight.Egy kis magyar részlet a dalból:

"..De csak ma este, nem megyek el

Hazudni fogok, és te elhiszed

Ma este belátom

Minden miattam van.."

5. The Pretty Reckless - Just tonight


Folytassuk utunkat a zöld nappal, vagyis a Green Day-el.
Az American Idiot a Green Day amerikai punk rock együttes hetedik albuma, egyben a zenekar első konceptalbuma. A lemez több országban is multiplatina státuszt ért el, több mint 14 millió példányban kelt el világszerte.

6. Green Day - American idiot 


Térjünk vissza egy kicsit a klasszikusokhoz. Szintén egy főcímdal következik egy remek filmből. Ez pedig a Vasember és az ACDC :)

7. ACDC - Back in Black


A következő rock banda idén érkezik hazánkba egy fergeteges koncert erejéig. A jegyek sajnos már elkeltek, de akik már beszerezték garantált a jó hangulat. A koncert november 8-án lesz Budapesten.
Kanadából érkeztek és Nickelback néven játszanak. A következő szám mindenkinek az álmát írja le, hogy milyen amikor rock sztárok leszünk.:)

8. Nickelback - Rock Star


És következzék az egyszerű terv, vagyis a Simple Plan. Rengeteg sikeres számuk van, de igazán a tavalyi slágerük hozta meg a népszerűséget. A szám erejéig együtt működtek Sean Paullal.

9. Simple Plan - Summer paradise


Egy különleges banda következik, ugyanis hölgyek és urak egyaránt játszanak a színpadon. Nem mások, mint a Skillet. Eddig 7 albumot adtak ki, és két Grammy díj jelölést kaptak a Collide és Comatose albumukra. Az elmúlt 12 évben sok műfajt képviseltek már, többek közt az alternative rockot, az industrial és hard rockot. Ebben a számban a dobos hölgy Jen Ledger is énekel.

10. Skillet - Awake and alive


Mára ezzel véget is ért a Top 10 rock listánk. Remélem tetszett nektek az összeállítás, amely elég változatosra sikeredett de, folytatás következik.;)
Nyugodtan írjátok meg a véleményeteket, vagy kérdezzetek az ask.fm - en.;) http://ask.fm/ourblogparadise
Köszönjük, hogy velünk voltál, tarts velünk legközelebb is. ;)
Ne feledjétek mindig legyetek ördögien angyalok :P

Vi ♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése