Topikok

2013. augusztus 25., vasárnap

Csajos Vasárnap ! ;)

SziasztoOok! :)

Szépüljünk egy kicsit. Sokunknak van pattanásaink,mitesszereink. 
Ezért hoztam nektek pár arcpakolást amit házilag is elkészíthetünk.
Én az Aloe Verára esküszöm  ; Mivel gyulladáscsökkentő , csillapítja a viszketést ,segíti a sebgyógyulást , vírusellenes hatású,hidratálja a szöveteket és ezért alkalmazzák gyulladt pattanások kezelésére is . Ez a gyógynövény szinte minden háztartásban megtalálható.Tessék pár receptek ;)



Aloés-olívaolajos:
1 evőkanál extra szűz olívaolaj 
      1 nagy Aloe Vera levélből kivágott gél (vágd le a növény levelét, hasítsd fel és kapard, vágd ki a benne található gél szerű anyagot)
Alaposan keverjük össze a gélt az olívaolajjal, és óvatosan vigyük fel az arcra, elkerülve a szem környékét. Masszírozzuk a bőrbe és hagyjuk rajta néhány percig. Naponta használhatjuk.


 
Aloés-mézes arcpakolás a száraz bőrűeknek Ettől a keveréktől bőrünk garantáltan azonnal visszanyeri nedvességtartalmát. Keverjünk össze 1-2 kanál  aloé vera gélt 1 kanál természetes magyar mézzel. Vigyük fel az arcunkra, majd 10 perc múlva langyos vízzel mossuk le.




Aloés nyugtató a stresszes bőrnek :
3 evőkanál túró
2 evőkanál zsíros tej
40 ml aloe vera "lé"
A hozzávalókat alaposan keverd el, majd a levet vidd fel a bőrre. A maszkot hagyd teljesen megszáradni, majd mosd le langyos vízzel!


Próbáljátok ki ;) Én is ezt fogom tenni . Tapasztalataitokat osszátok meg velünk az email címünkön keresztül .
csók.. First lady

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése